Υπηρεσίες


Υπηρεσίες


Ηλεκτρολογικη Mελετη

Συνιστά τον θεμέλιο λίθο.

Hλεκτρ. Eγκαταστασεις

Όταν η απλότητα αποτελεί λύση.

Aσθενων Pευματων

Η εγκατάσταση που γίνεται “συνεργάτης”.

Eγκαταστασεις Φωτισμου

Η λειτουργικότητα και αισθητική.

Energy Upgrading

Οι “ενέργειες” που εξοικονομούν ενέργεια.

Γεν.ηλεκτρολογικες

Συνεργάτες σε κάθε στιγμή.

Συστηματα Διαχειρισης

Μετατρέψτε τις ανάγκες σε όφελος.

Smart Home

Η απλότητα στα χέρια σας.


Δείτε αναλυτικά όλες τις νέες ηλεκτρικές υπηρεσίες


Η απλότητα στα χέρια σας! Ένα σπίτι με νοημοσύνη που μπορείτε να διαχειρίζεστε όλες τις λειτουργίες του σπιτιού από ένα κεντρικό σημείο. Χαρακτηρίζεται ως το σπίτι του μέλλοντος που ήρθε για να βελτιώσει τις ζωές μας και να μας χαρίσει άνεση, ασφάλεια, σιγουριά και οικονομία.
Με το πάτημα ενός κουμπιού εντός και εκτός σπιτιού, μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στην ασφάλεια, στην θέρμανση, στον φωτισμό και στις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού σας. Το έξυπνο σπίτι μαθαίνει τις συνήθειες και τις ανάγκες σας και προσαρμόζεται σε αυτές ολόκληρο το 24ωρο. Ο ιδιοκτήτης μπορεί να διαμορφώσει διαφορετικά σενάρια σχετικά με τις ανάγκες του. Να προγραμματίσει τις επιθυμίες του.
Το κεντρικό του σύστημα χρησιμοποιείται με πολλαπλούς τρόπους. (Για παράδειγμα ένας διακόπτης μπορεί να χρησιμοποιείται τόσο για τον φωτισμό όσο και για τα ρολά των παραθύρων).
Η νέα αυτή τεχνολογία, μέσα από το σταθερό ή κινητό τηλέφωνο αλλά και μέσα από το διαδίκτυο, σας ενημερώνει αν είναι όλο το σπίτι ασφαλισμένο, ή ακόμα και σε περιπτώσεις πυρκαγιάς ή πλημμύρας σας ενημερώνει, και μπορεί να τηλεφωνήσει σε προκαθορισμένα τηλέφωνα.

Συνιστά τον θεμέλιο λίθο για μια αξιόπιστη κατασκευή σε όλους τους τύπους των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων.
Σκοπός της μελέτης αυτής είναι η προδιαγραφή του τρόπου υλοποίησης αλλά και των υλικών της εγκατάστασης για την επίτευξη του ιδανικού αποτελέσματος. Η χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, η ποιότητα της κατασκευής, η ικανοποίηση των αναγκών του χρήστη, η πρόληψη λειτουργικών προβλημάτων και βλαβών και το ελεγχόμενο κόστος κατασκευής, είναι τα βασικά συστατικά μιας μελέτης που θα έχει το ρόλο του “πλοηγού ” στην υλοποίηση μιας εγκατάστασης. Με τη πολυετή πείρα μας, αλλά και με τη συνεχή παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων στον ηλεκτρολογικό τομέα, μπορούμε να υλοποιήσουμε μελέτες για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και αυτοματισμούς σε οποιαδήποτε κλίμακα. Με το τρόπο αυτό, επιτυγχάνονται οι στόχοι της αρτιότητας, ποιότητας και ασφάλειας στην κατασκευή. Ελαχιστοποιούνται οι παραλείψεις, τα λάθη και οι εκπτώσεις στην ποιότητα.

Όταν η απλότητα αποτελεί λύση.
Αποτελεί την υλοποίηση εγκαταστάσεων φωτισμού, κίνησης και συμβατικού αυτοματισμού για νεόδμητα και για υφιστάμενα κτήρια κατοικιών, καταστημάτων, βιομηχανιών και βιοτεχνιών. Εφαρμόζουμε όλους τους κανονισμούς των ΕΗΕ και του ΕΛΟΤ HD 384 , χρησιμοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία μας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας , καθώς και  πιστοποιημένα υλικά. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα αξιοπιστίας και ασφάλειας για τη ζωή και την περιουσία του χρήστη με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και κατά συνέπεια την οικονομική λειτουργία της εκάστοτε εγκατάστασης, παρέχουμε παράλληλα συμβουλευτικό ρόλο σε θέματα αισθητικής, άνεσης και λειτουργικότητας.

Hλεκτρολογικές εγκαταστάσεις με προηγμένα συστήματα διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας. Μετατρέψτε τις ανάγκες σε όφελος.
Eιδικές εφαρμογές ηλεκτρικών εγκαταστάσεων για διαχείριση και εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας σε κατοικίες, επαγγελματικά κτίρια, βιομηχανίες, κτίρια γραφείων και ξενοδοχεία. Απαραίτητες για κάθε σύγχρονο κτίριο, στο οποίο προσδίδουν ενεργειακή αναβάθμιση, άνεση, σενάρια επιλογών, προγραμματισμένες εντολές, ευελιξία σε μετατροπές της εγκατάστασης, οπτικοποίηση των λειτουργιών, απομακρυσμένη διαχείριση, ασφάλεια, καθώς και τη δυνατότητα με τα συστήματά εικόνας, ήχου και προστασίας, δίνοντας τη δυνατότητα του απόλυτου έλεγχου των εγκαταστάσεων από μια μόνο συσκευή. 

Η εγκατάσταση που γίνεται “συνεργάτης”.
Η ραγδαία ανάπτυξη των ηλεκτρονικών μέσων, η προσάρτησή τους στον επαγγελματικό χώρο, αλλά και στις καθημερινές δραστηριότητες, δημιούργησε την ανάγκη ενός νέου ολοκληρωμένου δικτύου ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, που να υποστηρίζει τον χρήστη στις τηλεφωνικές επικοινωνίες, στη μεταφορά και αναζήτησή πληροφοριών μέσω διαδικτύου, στην ασφάλεια και στην συνεργασία των «έξυπνων» συσκευών, με σκοπό την αξιοποίηση όλων των πλεονεκτημάτων που διαθέτουν. Τα πεδία δημιουργίας αφορούν δίκτυα υπολογιστών, δομημένη καλωδίωση, οπτικές ίνες, τηλεφωνικά κέντρα, συστήματα ασφαλείας και συναγερμού, πυρανίχνευση, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, κάμερες, CCTV, συστήματα ήχου μονοφωνικά P.A ανακοινώσεων και στερεοφωνικά, θυροτηλέφωνα, θυροτηλεόραση, επίγεια, δορυφορική και καλωδιακή κεραία, καθώς και συστήματα ελέγχου εισόδου access control, τα οποία σε συνδυασμό οδηγούν στην ικανοποίηση ακόμα και των πιο απαιτητικών και ιδιαίτερων αναγκών.

 Λειτουργικότητα και αισθητική.
Η λειτουργικότητα του φωτισμού αποτελεί αντικείμενο της δραστηριότητας μας. Περιλαμβάνει τον τρόπο εγκατάστασης και χρήσης του φωτισμού, που εκτείνεται από το απλό πάτημα ενός διακόπτη, τη ρύθμιση της έντασης, το αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο, την εξισορρόπηση φωτισμού με βάση τις εσωτερικές απαιτήσεις και τους εξωτερικούς παράγοντες, και τα χρόνο προγράμματα λειτουργίας, μέχρι τον πλήρη αυτοματοποιημένο έλεγχο χωρίς καμία επέμβαση από το χρήστη. Σκοπός μας είναι να καλύπτουμε τις  προβλεπόμενες απαιτήσεις φωτισμού σε κάθε χώρο, με τη μικρότερη κατανάλωση, ενώ παράλληλα να ελαχιστοποιούμε τις απαιτήσεις συντήρησης. Τα φωτιστικά σώματα, καθώς και ο φωτισμός, αποτελούν βασικό συστατικό για την ανάδειξη της αρχιτεκτονικής, της άνεσης και της αισθητικής ενός χώρου. Η επιμέλεια της μελέτης γίνεται από εξειδικευμένους μελετητές φωτισμού με κάθε λεπτομέρεια και ανάλυση. Υλοποιούμε με κάθε επιμέλεια ειδικές εφαρμογές με απαιτήσεις σύνθεσης εξαρτημάτων, προδιαγραφών συνδεσμολογίας, τοποθέτησης, εγκαταστάσεις ειδικών συνθηκών και σύγχρονων τεχνολογιών. Η συνεχής συνεργασία με μεγάλες ελληνικές και ξένες κατασκευαστικές και εμπορικές εταιρίες φωτισμού και τα έργα που έχουμε υλοποιήσει, μας καθιστούν την ιδανική λύση για μια σωστά εφαρμοσμένη μελέτη και με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι “ενέργειες” που εξοικονομούν ενέργεια.
Μελετούμε, υπολογίζουμε και εφαρμόζουμε λύσεις, εστιάζοντας σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά, περικόπτοντας τις άσκοπες λειτουργίες και βελτιώνοντας την κατανάλωση, με σκοπό την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, προσφέροντας στο κτίριο προστιθέμενη αξία και ιδανικό συντελεστή ενεργειακής κατανάλωσης .Παρέχουμε μικρότερο κόστος πάγιων εξόδων, μεγαλύτερη άνεση, χαμηλότερο κόστος συντήρησης, εναρμόνιση με τις συνθήκες για (να διαγραφεί) εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, χρησιμοποιώντας “ενέργειες” που επιφέρουν υψηλό βαθμό απόδοσης της επένδυσης, για (να διαγραφεί) σύντομη απόσβεση και καθαρό όφελος. 

Συνεργάτες σε κάθε στιγμή.
Παρέχουμε συντήρηση εγκαταστάσεων, τεχνική υποστήριξη και επίλυση προβλημάτων, διατηρώντας σχέση συνεργασίας και αμεσότητας, με αλυσίδες καταστημάτων, γραφείων, βιομηχανιών και κατοικιών. Μέσα από το σύνολο μιας εγκατάστασης ;;;; ή μεμονωμένα, παρέχουμε τοποθετήσεις αλεξικέραυνων, επιτηρητές τάσης, ηλεκτροπαράγωγα ζεύγη γεννητριών, μετρητικά συστήματα καταγραφής καταναλώσεων, υπεύθυνων δηλώσεων – πιστοποιητικών καλής λειτουργίας, τοποθετήσεις φωτοβολταϊκών, συστημάτων ups, όλες τις μορφές γειώσεων, δίνοντας λύση σε κάθε ανάγκη των υφιστάμενων ή νέων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.