Η Ιστορία της Εταιρείας


Με μια ματια

Η electronion ιδρύθηκε το 1996 και μέχρι σήμερα έχει επιδείξει μία εντυπωσιακή πορεία, διευρύνοντας τις δραστηριότητες, την ποιότητα και το εύρος του αντικειμένου της. Η εταιρεία μελετά, κατασκευάζει, επιβλέπει σύνθετα ηλεκτρολογικά έργα υψηλών προδιαγραφών, με ανταγωνιστικό κόστος κατασκευής και χρόνο παράδοσης σε όλη την Ελλάδα. Ανταποκρινόμενη άρτια στις ανάγκες της αγοράς, η electronion αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία, το άριστα καταρτισμένο προσωπικό καθώς και τα τεχνικά μέσα που διαθέτει, ενώ ταυτόχρονα συνεργάζεται με Ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις του κλάδου.

Θετουμε τον πηχη ψηλοτερα

Η παροχή ποιοτικών, λειτουργικών και καινοτόμων εγκαταστάσεων αποτελεί την κύρια προτεραιότητα της electronion. Η επιθυμία μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, μελέτες και εφαρμογές που είναι συμβατές με τις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες, πάντα με γνώμονα βασικές αξίες όπως ποιότητα, ασφάλεια, οικονομία και λειτουργικότητα, μας οδηγούν σε μακροχρόνιες συνεργασίες και κατά συνέπεια στην υγιή και μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της εταιρίας.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η ποιότητα είναι συνυφασμένη με την επαγγελματική δραστηριότητα μας. Η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, το σταθερό ανθρώπινο δυναμικό και η συνακόλουθη διαρκής εκπαίδευση και ενημέρωσή του στις νέες τεχνολογίες, καθώς και η αναζήτηση σύγχρονων και αποτελεσματικών λύσεων, αποτελούν για εμάς θεμελιώδεις αρχές σε όλες μας τις συνεργασίες. 


ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η καινοτομία αποτελεί βασική πρώτη ύλη που δημιουργεί προϋποθέσεις ανάπτυξης. Εισάγουμε, μελετάμε, προτείνουμε, υλοποιούμε συνεχώς νέες ιδέες στην προσπάθεια μας να συμβαδίζουμε με τις εναλλασσόμενες τάσεις της εποχής. Προσφέρουμε σύγχρονα, καινοτόμα και αποδοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, αποσκοπώντας στη μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων που μπορούμε να παρέχουμε στον πελάτη.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Συνάπτουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Με κύρια χαρακτηριστικά την εργατικότητα και το πραγματικό ενδιαφέρον για το κάθε έργο ξεχωριστά, αναπτύσσουμε σχέσεις ζωής με τους πελάτες που διέπονται από εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια και σεβασμό. Οι πιστοποιήσεις που προσφέρουμε, καθώς και ο φάκελος as build μετά το πέρας του έργου, μας χαρακτηρίζουν και μας διαφοροποιούν από τις υπόλοιπες εταιρίες του κλάδου.

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ

Δημιουργούμε σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, υποστηρίζοντας κάθε προσδοκία ή ανάγκη τους.  Εξειδικευόμαστε στη συνεχή μελέτη, το σχεδιασμό, την υλοποίηση, τον προγραμματισμό, σε όλα τα επίπεδα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών.  Στοχεύουμε και επιτυγχάνουμε άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα εξοικονόμησης ενέργειας .  Επενδύουμε πόρους σε τεχνικά μέσα, καθώς και στη συνεχή εκπαίδευση. Ταυτίζουμε τους στόχους μας με τους στόχους των συνεργατών μας, έχοντας στόχο την επίτευξη του win win και τη διαρκή δέσμευση για την ικανοποίησή τους.

Φιλικη σταση προς το περιβαλλον 

Η επιλογή για την οικοδόμηση μιας εγκατάστασης φιλικής προς το περιβάλλον και το χρήστη είναι στάση ζωής. Η χαμηλή ενέργεια των πράσινων προϊόντων που χρειάστηκαν για την κατασκευή συνεπάγεται την άμεση μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Η οικολογική μεθοδολογία σχεδιασμού μπορεί να μειώσει περαιτέρω την κατανάλωση ενέργειας σε θέρμανση, ψύξη, φωτισμό και νερό, συνδυάζοντας ενεργειακές μεθόδους ηλεκτρικών  εγκαταστάσεων και αποδοτικών συσκευών.  Η εξοικονόμηση ενέργειας εξοικονομεί χρήματα για τον χρήστη – ένα θέμα που θα γίνεται ολοένα και πιο σημαντικό, καθώς το κόστος των ορυκτών καυσίμων αυξάνεται αναπόφευκτα. Μια οικολογική κατασκευή δεν βοηθάει μόνο στη δημιουργία ενός καλύτερου εξωτερικού περιβάλλοντος, αλλά βοηθάει και στη δημιουργία ενός καλύτερου εσωτερικού περιβάλλοντος. Τα συμβατικά δομικά υλικά και οι μέθοδοι έχουν συνδεθεί με ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων υγείας. Χημικοί ρύποι από χρώματα,  διαλύτες, πλαστικά και σύνθετα υλικά, μαζί με βιολογικούς ρύπους όπως τα ακάρεα της σκόνης και η φωτορύπανση είναι γνωστό ότι προκαλούν ασθένειες όπως άσθμα, πονοκεφάλους, κατάθλιψη, έκζεμα, ταχυπαλμία, προβλήματα όρασης και το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης. Πράσινα κτίρια βοηθούν στην εξάλειψη αυτών των προβλημάτων μέσω του άρτιου σχεδιασμού της εγκατάστασης, του φωτισμού, του εξαερισμού, του νερού και τη χρήση των φυσικών, μη τοξικών προϊόντων και υλικών. Κατασκευάζοντας ένα κτίριο με αυτές τις προδιαγραφές, επενδύουμε στην εξοικονόμηση ενέργειας, στην αποδοτικότητα των ανθρώπων που διαβιούν σε αυτό το χώρο, στην υγεία τους και γενικότερα, στο κοινωνικό σύνολο.

Εταιρικη Κοινωνικη Ευθυνη 

H electronion έχει ώς αναπόσπαστο και βασικό στοιχείο του στρατηγικού της σχεδιασμού την κοινωνική ευθύνη, αναλαμβάνοντας υπεύθυνες πρωτοβουλίες και εφαρμόζοντας συγκεκριμένες πολιτικές. Έχουμε θέσει ως στόχο και γνώμονα τις παρακάτω ενέργειες: Την προστασία του περιβάλλοντος. Διαχωρίζοντας τα απορρίμματα από τα ανακυκλώσιμα υλικά, χρησιμοποιώντας χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και χρησιμοποιώντας υλικά και εργαλεία μόνο από εταιρίες με ανάλογη ευαισθησία για το περιβάλλον. Τον άνθρωπο. Ως ανάδοχοι γονείς της actionaid, ενισχύουμε τα παιδιά του Τρίτου κόσμου. Επίσης συλλέγοντας πλαστικά καπάκια από διάφορες συσκευασίες τροφίμων βοηθάμε τις ομάδες ΑΜΕΑ στην αγορά αναπηρικών καροτσιών. Το κοινωνικό σύνολο. με έμπρακτη απόδειξη το  φωτισμό της οδού Πιττάκη στην Αθήνα. Την τέχνη. Βοηθώντας στην εγκατάσταση φωτισμού του μουσείου Βορρέ, με στόχο την έκθεση της καλλιτεχνικής άποψης της ζωής σε σχολεία και στο ευρύ κοινό.  Η συνέχιση της προσπάθειας για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο δεν αποτελεί μόνο ευθύνη, αλλά και δέσμευση συμμετοχής σε δράσεις που αποσκοπούν στη βελτίωση της ζωής όλων μας.Our Team


Καραθάνασης Ακης

Διευθυνων Συμβουλος

Ζουλέκος Δημήτρης

Υπευθυνος εργοταξιων

Καμπίτσης Τάσος

System Engineer

Φακίνος Στέφανος

Αρχιτεχνιτης

Λάνος Εκτορας

Αρχιτεχνιτης


Όραμα

Το όραμα της εταιρείας μας είναι να γίνουμε «Ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της ποιότητας και της προηγμένης τεχνολογίας στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων»

Τεχνική Κατάρτιση 99%
Επαγγελµατισµός 85%
Νέα τεχνολογία 80%

Δείτε τις συνεργασίες μας και τις πιστοποιήσεις που μας έχουν παραχωρήσει.